Banku UBS zvolili za poprednú európsku investičnú banku

24.06.2014 Celý región

Bratislava/Londýn 24. júna (TASR) - Švajčiarsku banku UBS, ktorá sa uchádzala o post poradcu pri privatizácii Slovak Telekomu, podľa rešpektovaného prieskumu Thomson Reuters Extel Survey zvolili za poprednú európsku investičnú banku. Získala prvé miesto v oblasti investičného obchodu a realizácie už piaty rok po sebe a dostala sa na prvú priečku v oblasti predaja, a to z druhého miesta v roku 2013.

Tento rok bola zvolená na prvé miesto vo všetkých významných oblastiach obchodovania s akciami a realizácie, vrátane elektronického obchodovania a paneurópskeho obchodovania pre manažérov kľúčových fondov.

"Spokojnosť klienta je pre nás najdôležitejším uznaním, preto sme radi, že kvalita našej činnosti bola tento rok znovu ocenená," povedal Jason Barron, riaditeľ UBS EMEA Equities. "Najlepšia pozícia v troch najprestížnejších kategóriách je niečo výnimočné a udržať si dve z týchto ocenení už viac ako desaťročie je mimoriadny úspech," povedal.

Informáciu zverejnila spoločnosť Business Wire v Londýne, dcérska spoločnosť Berkshire Hathaway, ktorá šíri fulltextové tlačové správy z tisícok firiem a organizácií, má 32 kancelárií po celom svete.
 

Vyberte región